Türkiye için bir şans fakat işin içinde İhlas varken bir adım geri atıp bir düşünmek gerekiyor...
Manisa’nın Salihli ilçesinde maden arama çalışmalarını sürdüren İhlas Madencilik, zenginlik bakımından dünyada ender görülen alanlardan biri olan 1 milyar 300 milyon tonluk reserve sahip Sart bölgesindeki 45 milyar dolarlık kaynağı Türkiye ekonomisine kazandıracak bir adım attı.Mersindere köyünde 420 hektarlık alanın sadece yüzde 10′luk kısmı olan 45 hektarda sondaj çalışmaları yapan şirket, bugüne kadar 4.5 milyar [...]Haberin Devamı İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Türkiye için bir şans fakat işin içinde İhlas varken bir adım geri atıp bir düşünmek gerekiyor...
Memleketimizin henüz keşfedilmemiş servetlerini birer birer keşfetmek zorundayiz. Madencilik bize çok önemli sürprizlerde bulunacaktır.
K. Atatürk
Bence kimin bulduğu önemli deyil önemli olan ülkemizin zenginliklerinin farkına varıp VE VARDIRIP onları en az kayıp ile üretip ülke ekonomisine katkı sağlamak.
Biz BORu bile işleyemiyoruz bunu yapabilicek teknolojimiz yok diyorlar peki bizim bu teknolojiyi uygulayan veya bulup geliştirenlerden neyimiz eksik? Aksine ben onlardan daha zeki ve inançlı olduğmuza inanıyorum ki öyleyizde bunun en basit kanıtı dünyanın en genç prof. ünvanını alan kişiye bakmak yeterli. Dünya onun önünde kalem indirirken o ülkesine gelip YTÜ(yıldız teknik ünv.) hocalık yapmayı tercih etti amacıda bi başkası ile bilgilerimi paylaşmakatansa kendi ülkemin insanlarına faydalı olmaktı amacı. Bu zenginliyi bi yabancının bulmasındansa bi türk şirketinin bulması ve bizim gibi bu vatanın evlatlarının cıkarması benim için daha önemli. Konu ile ilgisiz gibi oldu yazım ama kusura bakmayın daha yazarım ama fazla yer kaplamak istemiyorumUmarım ihlas madencilikte üretime başlıyacağı zaman yabancı müh. ile deilde türk müh. ile başlarda bizler içinde yeni bi iş olanağı oluşur.
SİZİN TAŞ DEDİĞİNİZE BİZ AŞK DERİZ!!!