Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Rödevans

dadas_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

at Rödevans

merhaba arkadaşlar istanbul ili ve cevresinde rödövanslı çalışmaya uygun sahalar aranmaktadır ilgilenen arkadaslar kayincioglu@hotmail.com adresine mail atabilir. iyi çalışmalar.......

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı dadas_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar istanbul ili ve cevresinde rödövanslı çalışmaya uygun sahalar aranmaktadır ilgilenen arkadaslar kayincioglu@hotmail.com adresine mail atabilir. iyi çalışmalar.......
    Ruhsat grubu ve maden cinsi önemli değil mi?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Benim Rödövansa vermek istediğim bir saham var ama maden cinsini belirtmemişsiniz ki?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

rödevansla kiralık manganez ahamız kastamonu araçta ilgilenirseniz mangan rezervi yüksek
    olup saha heyecan vericidir gidip görülürse daha net bilgi edinilir
    irtibat muharrem aydın
    05323312783

ormn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

ACİL SATLIK MANGANEZ SAHALARI

Ben Tokat Orman İşletmesinde Ormanlık alanlardaki izinlerden sorumlu elemanım,şu an elimde bir adet 34 tenörlü 150 Ha.lık adıma ruuhsatlı manganez,yine yüzey sıvama 28 tenörlü 915 Ha.lık adıma ruuhsatlı manganez ile henüz analiz yaptırmadığım başka bir adıma ruuhsatlı manganez sahası bulunmaktadır.Bunlar çok acilen ekonomik sıkıntılardan dolayı satlıktır,veya rödavansa da verilebilir.ayrıca başka madencilerinde satmak üzere bana verdikleri ruhsatlı sahalarda mecuttur. İrtibat Tel:0 505 388 51 15-0 356 214 10 27 Orman İşletme Müdürlüğü -TOKAT:

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart duzcede superlight bej sahası

iyi calısmalar
    duzce de superlight bejsahası mevcuttur. renk acık ve homojen blok verim oranı cok yuksek. yan ruhsat uretim yapmaktadır ilgilerinize

Alıntı dadas_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Denızlıde acılmış beyaz mermer ocağım var .ocağımız calışmış rezervi çok yüksektır düşünürsenız rödavansa vermeyı istiyorum .bunun yanında kastamonu da bej mermer ocaklarımda var .ilgilendıgıız bır sektörse karsılıklı görusebılırız ocaklarım kalıtelı ve görülmeye deger ismail öztürk 05368967211 05358673776

ormn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

ACİL SATLIK MANGANEZ SAHALARI

Ben Tokat Orman İşletmesinde işçi kadrosunda çalışan elemanım,şu an elimde bir adet % 34 tenörlü 150 Ha.lık adıma ruhsatlı manganezmadeni ,yine yüzey sıvama diye tabir edilen yüzeyinden alınan numuneden yaptırılan analiz sonucu % 28 tenörlü ve 1 adet Jeoloji mühendisi ile 2 adet Maden mühendisi tarafından inceleme yapılarak en az 350 bin ton maden olabileceği tespit neticesinde tahmin edilen 915 Ha.lık adıma ruuhsatlı manganez ile henüz analiz yaptırmadığım başka bir adıma ruuhsatlı manganez sahası bulunmaktadır.Bunlar çok acilen ekonomik sıkıntılardan dolayı satlıktır,veya rödavans da verilebilir düşünülebilir.Ayrıca başka madencilerinde satmak üzere bana verdikleri ruhsatlı sahalarda mecuttur. buların tenörleri : % 52- %46-%40 ve ayrıca 2 adet Bakır İrtibat Tel:0 505 388 51 15-0 356 214 10 27 --- Ahmet ÖNDER -----Orman İşletme Müdürlüğü -TOKAT
    Merhabalar

Elimizdeki Manganez Maden Sahaları ile ilgili olarak
    1.Saha : Tenörü :% 48,45 -Demir:%1,16 Silis : %13,75 Bu saha Tokat merkeze 12 Km.mesafede olup yolu asfalt ve yolun hemen yanındadır.sahada su problemi yoktur.Elektrik 2 Km uzaklıkta hat olup alınabilir.Saha Arama ruhsatlıdır.Ruhsat bitimine 2 yıl süresi var.uzatma hakkı kullanılmamış olup 1,5 yıl uzatılabilir.Detayını Maden İşleri Genel Müdürlüğünden öğrenilebilir.Alanı :400.Hektardır.
    2. Saha :Tokat Merkeze 25 Km uzaklıkta olup Tenörü % 35-Silis Yok-Demir : %12 saha 1.sahanın devamındadır. Yol ve su sorunu yoktur.Bu iki sahada Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında kaldığından İşletme veya arama izinlerinde Problem yoktur.rahatlıkla alınabilir.
    3.Saha :Tokat Merkeze 15 Km uzaklıkta olup Tenörü :%52 dir.Bu sahada yol-su-elektrik mevcuttur.yer hazineye aittir. Kiralanması konusunda problem yoktur.
    4.Saha :Kendi saham olup Tokat Merkeze 100 Km mesafededir.Elektrik-su -Barınma yani Şantiye alanı mevcut olup Yol sorunu yoktur.Saha Yüzey sıvama olup Tenörü yüzeyde % 30 dir.herhangi bir çalışma yapılmamıştır.Ruhsat alanı 913 Hektardır.3 yıllı arama ruhsatlı olan sahanın 2 yıl 3 ay süresi kalmıştır ve ayrıca Arama ve İşletme izinlerinde problem yoktur.
    5.Saha :Bakır sahası Tokat Merkeze 6 Km mesafededir. % 2.8 bakır oranı var,altın analizi yapılmamıştır.Yol-su ve Elektrik sorunu yoktur.Orman izinlerinde sakınca bulunmamaktadır.
    Ben Tokat Orman İşletme Müdürlüğünde Maden izinlerinden sorumlu olarak işçi kadrosunda çalışıyorum.
    İş Tel : 0 356 214 10 27-Cep.0 505 388 51 15
    Bu sahalarda ÇED problemi yoktur.
    Orman çalışma izinlerinde 5 Hektarın altındaki izin sahalarında ÇED belgesi istenmez.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

sayın ılgılı
    bılecık vezırhan ılcesınde lahyt bej ruhsatımız mevcuttur ılgılenırsenız goruse bılırız

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Saha kiraya verilmiştir

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı muharrem ay_dın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rödevansla kiralık manganez ahamız kastamonu araçta ilgilenirseniz mangan rezervi yüksek
    olup saha heyecan vericidir gidip görülürse daha net bilgi edinilir
    irtibat muharrem aydın
    05323312783
    saha kiraya verilmiştir