Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Başbakan'ın Girdiği Ocakta Göçük : 1 Ölü, 2 Yaralı

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

post Başbakan'ın Girdiği Ocakta Göçük : 1 Ölü, 2 Yaralı

ZONGULDAK'ta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 gün önce girdiği Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessesesi'ne ait maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi yaralandı. Göçüğün yerin 560 metre altındaki 6'ıncı üretim bölümünde (kartiye 6) olduğu, Başbakan'ın ise 564 metredeki 1'inci üretim bölümünde (kartiye 1) inceleme yaptığı ...Haberin Devamı İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

İndirilme
    18
    Uploads
    19

Ülkemizdeki rezilliğin ne boyutta olduğunu, insan canının kıymetinin nasıl hiçe sayıldığını bu haberi okuayarak görelim. Müessese müdür çıkmış açıklama yapmış başkakan 564 kodunda gezmiş ve orasının tüm emniyet tedbirleri alınmış ve başbakanın can güvenliği sağlanmış. Ama işin içine işçi girince can güvenliği önemli değil manası çıkıyor bu haberden mademki böyle bir kabiliyetin var bir yerin güvenliğini sağlayabiliyorsun neden esas işi yapan ve güvenliğinin sağlanması gereken işçi içinde aynı şeyi yapmıyorsun. 560 kotunda olmuş göçük orası başbakanın gezdiği yer değilmiş. Daha neler göreceğiz bakalım bu müdürü bırakın görevden almayı memurluktan atmak gerekir..

nesrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı MiNeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkemizdeki rezilliğin ne boyutta olduğunu, insan canının kıymetinin nasıl hiçe sayıldığını bu haberi okuayarak görelim. Müessese müdür çıkmış açıklama yapmış başkakan 564 kodunda gezmiş ve orasının tüm emniyet tedbirleri alınmış ve başbakanın can güvenliği sağlanmış. Ama işin içine işçi girince can güvenliği önemli değil manası çıkıyor bu haberden mademki böyle bir kabiliyetin var bir yerin güvenliğini sağlayabiliyorsun neden esas işi yapan ve güvenliğinin sağlanması gereken işçi içinde aynı şeyi yapmıyorsun. 560 kotunda olmuş göçük orası başbakanın gezdiği yer değilmiş. Daha neler göreceğiz bakalım bu müdürü bırakın görevden almayı memurluktan atmak gerekir..
    sayın miner bu düşüncenize katılmıyorum. yer altı stajımı kozluda yaptım.6. kartiyere girmiştim. gerekli her türlü önlem vardı.yalnış hatırlamıyorsam uzunayak yöntemiyle üretimi yapılıyordu. Bu haberi duyunca çok şaşırdım.

MaDMaX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

öncelikle Allah rahmet etsin. şaşırmadım ordaki galerilerin çoğunun miadı dolmuş. hemen tamir - taranması lazım yoksa bu şekilde çok çalışan hayatını kaybeder. galerilerde yürürken ne zaman başıma çökecek diye o süpriz anı beklerdim

orasıda devlete bağlı olduğundan orda çalışan kurumun memurları (mühendisler özelikle) hafta da bir veya iki kez ocağa iniyor. şimdi yeraltında göçük mü oldu yok patlamamı oldu haberleri olmaz. sağlıklı bir iş yeri olabilmesi için devletin hemen ordan elini çekmesi lazım...
    Crazy_immortaL

İndirilme
    18
    Uploads
    19

İşletmenin koşullarını tabiki gidip görmediğim için bilemem. Ben okuduğum haberi yorumladım sadece.
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/