Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1 2
Toplam 32 sonuçtan 26 ile 32 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: İş Kıyafetlerini Calışanların Kullanmaları Için Ne Yapmalıyım?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı fatih kaya_5467 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bana madencinin kişisel donanımları nelerdir bu lazım bilenler varsa lütfen yardım edin veya nette nasıl bulabilirim lütfennnn..
    Aşağıda yazılı olan temel kişisel koruyucu donanımlar standartlara uygun olmalıdır:
    1-Baret (başın korunması için)
    2-Madenci lambası
    3-Çelik burun ve çelik taban çizme (ayakların korunması için)
    4-Tulum (vücüdun genel korunması için)
    5-Eldiven (ellerin korunması için)
    6-Ferdi gaz maskesi (hayati korunma için)
    7-Toz maskesi (solunum sisteminin korunması için)
    8-Koruyucu gözlük (gözün korunması için)
    9-Gürültülü ortamda çalışanlar için kulaklık (kulakların korunması için)
    10-Madenci kemeri
    11-Paraşütçü tipi emniyet kemeri (yüksekte çalışanlar için)
    Konu sinan_dinler tarafından (27-04-2010 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.
    Sinan DİNLER
    Mad. Müh.
    sinan.dinler@gmail.com

microfar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Süper yaaa.Böle mütiş sorunlarda oluyo demek.Kendimi bi an böle bi olayın içinde düşündümde bi kac kez grup olarak bağırdıktan sonra hala giymeyenleri tek tek odama çağırır konuşurum.Bağırıp çağırmak tasvip etmediğim şeyler ama sonuçta şantiyede çalışan adam ondan anlıyosa anladığı dilden konuşcan.
    Ginemi giymiyo... Tüm elbiselerini saklarım.Onlarda mecbur mevcut bulunan alet edevatı giymek zorunda kalır:P:P:P
    Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı microfar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süper yaaa.Böle mütiş sorunlarda oluyo demek.Kendimi bi an böle bi olayın içinde düşündümde bi kac kez grup olarak bağırdıktan sonra hala giymeyenleri tek tek odama çağırır konuşurum.Bağırıp çağırmak tasvip etmediğim şeyler ama sonuçta şantiyede çalışan adam ondan anlıyosa anladığı dilden konuşcan.
    Ginemi giymiyo... Tüm elbiselerini saklarım.Onlarda mecbur mevcut bulunan alet edevatı giymek zorunda kalır:P:P:P
    Bunun yerine, koruyucuların ne işe yaradığını, sağlığı ve hayatı için kullanması gerektiğini örneklerle anlatıldığı bir eğitim proğramı uygularsan daha doğru ve kalıcı çözüm üretmiş olursun. Yıllar önce, bizlerde aynı sıkıntıları yaşadık ama eğitim sonunda çalışanlar bu koruyucular olmadan çalışmama noktasına geldiler. "EĞİTİM ŞART"
    Sinan DİNLER
    Mad. Müh.
    sinan.dinler@gmail.com

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı sinan_dinler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun yerine, koruyucuların ne işe yaradığını, sağlığı ve hayatı için kullanması gerektiğini örneklerle anlatıldığı bir eğitim proğramı uygularsan daha doğru ve kalıcı çözüm üretmiş olursun. Yıllar önce, bizlerde aynı sıkıntıları yaşadık ama eğitim sonunda çalışanlar bu koruyucular olmadan çalışmama noktasına geldiler. "EĞİTİM ŞART"
    Öğrenim düzeyi en fazla ilkokul mezunu olan bi ocak için konuşmak gerekirse.Sabah akşam konferans verseniz huylu huyundan vazgeçmez.Sonuç itibariyle bilinçlendirme yöntemi işe yaramıcandan dolayı ikaz ve tenkit yöntemine baş vurmak bence daha elverişli olur.Ama şunuda göz önünde bulunduralım sadece mantık yürütüyorum henüz hiç iş tecrübem olmadı.REEL prosedürler nasıldır bilemem.
    Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı microfar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öğrenim düzeyi en fazla ilkokul mezunu olan bi ocak için konuşmak gerekirse.Sabah akşam konferans verseniz huylu huyundan vazgeçmez.Sonuç itibariyle bilinçlendirme yöntemi işe yaramıcandan dolayı ikaz ve tenkit yöntemine baş vurmak bence daha elverişli olur.Ama şunuda göz önünde bulunduralım sadece mantık yürütüyorum henüz hiç iş tecrübem olmadı.REEL prosedürler nasıldır bilemem.
    Hiç okumamış yada ilkokul mezunu olmaları onların eğitime kapalı olmaları anlamına gelmez. Bağırıp çağırmak işini ilkokul mezunu vardiya amiri, formen veya çavuşlarda yapıyor. Unutma bizler mühendisiz ve farkımızı onlara vereceğimiz "EĞİTİM"lerle gösterir, başarıya ulaşırız..

İndirilme
    0
    Uploads
    0

İnşallah gerçekten anlatığınız gibidir olaylar.Herşey eğitimle olur inşallah
    Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ

İndirilme
    0
    Uploads
    0

arkadaşlar beni yanlıs anlamayın ama herşey yinede patronda bitiyorbulunduğu bölgedeki vasıfsız işçi potansiyelini eğitip çalışma saatlerini fazla tutan ve ücret konusunda zayıf olan patronlarımız üzerindeki sorumlulugu malesef nezaretci arkadaşlara atıyor ve hallet diyor kurumsallaşmamış her maden şirketi bu tür olaylara alışık iki evrak imzalatırız olayı çözeriz birkere çalışan işçinin eğitim seviyesi düşük maden sekterü maalesef böyle

Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1 2