Sayın Reycey elinize sağlık. Çok güzel videolar, seyredilmesi gerek. Meskun mahallerde bile nasıl patlatmalar yapıldığını göreceksiniz.
Konu reycey tarafından (07-10-2009 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yurt dışında Delme Patlatma Profesyonelce yapılmakta, Bizimde onlardan geri kaldığımız söylenemez artık
Sayın Reycey elinize sağlık. Çok güzel videolar, seyredilmesi gerek. Meskun mahallerde bile nasıl patlatmalar yapıldığını göreceksiniz.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
Bayıldım ellerine sağlık reycen
SİZİN TAŞ DEDİĞİNİZE BİZ AŞK DERİZ!!!
paylaşım böyle olur emeğine sağlık!
Arkadaşlar sizinle yakın zamanda yapmış oldum patlatma video ve resimleri paylaşacağım
Hocam görüntüler harika.. Birazda patlatmada modellemeniz nasıl ne şekilde patlatma yapıyorsunuz ona da değinirseniz kanımca iyi olur
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
paylaşım güzel olmuş teşekkürler.
goruntuler gerçekten çok guzel ellerine sağlık
paylaşım için teşekkürler..........
Arkadaşlar patlatma çok onemli ve tehlikeli bir iş olduğunu herkes biliyordur mermer ocaklarında çalışan arkadaşlarımızın durum çok kotu yasal olmayan yontemlerle üretim yapmaya çalışıyorlar benim de kısa süreli mermer tercubem oldu ve uygun olmayan yontemlerden dolayı işi bıraktım o yuzden mermer ocaklarında çalışan arkadaşlar çok dikatli olması gerekiyor.
Elektirikli kapsulle çalışan arkadaşlar kesinlikle ölçümlerine dikat etsin hiç bir zaman elamana güvenip işi boşlamasın hatt siz nekadar işinizi sağlam yapsanız bile hatalı kapsul çıkma riski var deliği doldurduktan sonra iş işten gecer tedbiri elden bırakmamak gerek
Riski en azza indirmek için nonel elektiriksiz kapsüle çalışmanız tavsiye ederim ama hiç bir iş veren buna yanaşmaz pahalı diye devlet ocaklarında genel elektiriksiz kasul kullanılır.
ramazan kardeşim patlatma modelerimiz işin durumuna gore çok değişken oluyor mesala devlette çalışırken her şey nizami ve aynanın durumuna gore açılış delgisi patlatacağın yerin durumu istenilen şekilde kesme delikler arasındaki mesafe ön delik ve arka delik arasında gecmesi gereken ms uygun parçalanma boyutu bunlar hepsi cevher karakterislik ozeliklerinin labaratuvar ve uygulamalar neticesiyle bulunan değerledir. Özelde ise mümkün olan en hızlı şekilde patlatıp cevheri alım hemen üretmek ve tüketmek.
gerçekten görüntüler çok güzel paylaşım için teşekkürler...
reycey videolar için çok teşekkürler
gercekten güzel videolar
siteye çoktan beri girmiyordum.. girince paylaşım videolarınıza baktım gerçekten videolar çok iyi emeginize sağlık
emegine saglık
ellerine sağlık arkadaşım. teşekkürler.
eline sağlık güzel videolar.....teşekkürler
Arkadaşım çok süüper videolar teşekkür ederim.
Aydınlık bir gelecek için karanlığı kazıyoruz
doğrusunu sölemek gerekırse ben ilk videodan bişey anlamadım ihtişamlı göruntuler den başka bişey yok ...
arkadaşım bu işe yeni başlayan arkadaşların bu ihtişamlı goruntülere beliki ihtiyacı var kanımca
kanal patlatmaları cok basarılı ama basamak patlatmaları bir okadar basarısız sanırım özgül sarjı yüksek tekrar gözzden geçirmek gerekir diye düşünüyorum çünkü gökten baaya taş yağıyor
vallaha süper. birde tünelcilikle alakalı birşeyler buldum mu tamamdır.
paylaşımın için çok teşekkürler![]()