Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 45 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Aktif Öğrenci (yardımlarınızı bekliyoruz)

erkanbyrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

exclamation Aktif Öğrenci (yardımlarınızı bekliyoruz)

mrb maden müh. arkadaslarım,abilerim,ablalarım. ben ve birkaç arkadaşımın kurmayı planladığımız topluluğu(topluluğu kuramasak bile bi organizasyon gurubu olmayı planlıyoruz) sizlerle paylaşmak istedim ve yardımlarınızın dokunacağından eminim. kurmayı planladığımız topluluğun amacı her ay aktif olarak ülkemizdeki bir maden işletmesini gezip görmek... biz arkadaşlarmızla oturup hep ordan burdan kitaptan duyarak öğrendiğiz ve bilgiler edindiğimiz ocakların(ne çıkardığı, kapasitesi vb.) bu şekilde bize çok faydalı olmadığını düşündük ve böyle birşey yapmaya karar verdik. ben ve birkaç arkadaşım bu konuda çalışmalar yaptık ve görüştüğümz maden ocaklarından ii tepkiler aldık. bende düşündüm bu forumda aktif olarak işletmelerde mühendislik yapan abilerim ablalarım var ve bizlere yardımcı olcağınızdan eminim. herkesin görüşlerini bekliyorum... tşkrlr şimdiden...

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Sevindirici

Ben serbest müşavirlik işi ile ilgileniyorum ve danışmanı olduğumuz firmalar ile ilgili gezilerde elimden gelen herşeyi yapabilirim. Uygun gün ve tarihlerde olursa bizzat katılabilirim.
    Böyle bir istek görmek bile sevindirici ve çok güzel...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart tşkrler:)

teşekkürler şimdiden şevket abi.. senin gibi arkaslarımzı, abilerimz ,ablalarımz oldukça güzel şeyler yapıcağımıza inanıyorum... eğer senin bir mail adresini alabilirsem zamanı gelince irtibata geçmek isteriz.. şimdiden desteklerin için tşkkrlr tekrar...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

ben özel bir şirkette maden mühendisi olarak çalışıyorum...yaklaşık 5-6 yıldır bu işi yapıyorum.mesleğimizin kitaplarla öğrenilemeyeceğini bilecek kadar arazide bulundum.malesefki uygulamada çok ama çok eksiğiz.size tavsiyem staşlarınızı karavana yapmayın.. işletmeler istemese dahi günlük ocaklara gidin gelin..ayrıca iş arayışı içerisine girdiğinizde en büyük potansiyelinde staj yaptığınız yerlerde olacağını görecekseniz.

yazdıklarınızı okudum eğitim aşamasında arazi gezileri yapabilecek olmanız çok güzel .bizler o imkanı bulamamıştık.
    her ne olursa olsun imkanlardan yaralanmasını bilelimmm.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı nezil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben özel bir şirkette maden mühendisi olarak çalışıyorum...yaklaşık 5-6 yıldır bu işi yapıyorum.mesleğimizin kitaplarla öğrenilemeyeceğini bilecek kadar arazide bulundum.malesefki uygulamada çok ama çok eksiğiz.size tavsiyem staşlarınızı karavana yapmayın.. işletmeler istemese dahi günlük ocaklara gidin gelin..ayrıca iş arayışı içerisine girdiğinizde en büyük potansiyelinde staj yaptığınız yerlerde olacağını görecekseniz.

yazdıklarınızı okudum eğitim aşamasında arazi gezileri yapabilecek olmanız çok güzel .bizler o imkanı bulamamıştık.
    her ne olursa olsun imkanlardan yaralanmasını bilelimmm.
    tskkrler nezil abi yorumların için öncelikle. bizde bunun fakında olan gençler olarak elimzden geldiğince bişeyler yapmak istiyoruz. ama tabiki senin gibi aktif mühendislik yapan abilerimizin,ablalarımızın desteğiyle bu mümkündür insllh sizin desteğinizle düşündüğümüz aktif öğrenci olayını gerçekleştiririz. ama şimdiilik iki abimizden destek alabildik insllh destekler devam eder... sayın moderatörümüze seslenmek istiyorum acaba topik çokmu sönük kaldı:P

Rmzn_Crm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Topik sönük kalmış değil. Arkadaşlar zamanla görüp sizle birşeyler paylaşacaktır. Bizlerde elimizden geleni yapıyoruz.. Daha iyi olacaktır..
    [B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Ramazan arkadaşımın da dediği gibi topiq sönük kalmaz. Sizde yeterki azim kaybolmasın biz herzaman yanınızda ve yardımcınız olacağız.
    İş hayatına atıldığınızda anlayacaksınız ki insan zaman geliyor çok yoğun oluyor. eve geldiğinde yemek bile yemeye dermanı olmuyor. İşte bu yüzdendirki paylaşımın az olduğu sanılır.
    Forumumuz çok iyi gidiyor arkadalar kısa sürede paylaşımlar artacakdır...
    Saygılarımla

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart Burada umutsuzluk olmaz...

Sen kendini sakın ama sakın sıkma... şevket kardeşimiz sana zaten en güzel öneriyi vermiş... Elbette sizin gibi yetişen ve işini seven müh. kardeşlerimize hepimiz bir şekilde yardımcı olmaya çalışırız. Bu yolda devam edin...
    Olgun ŞAHİN
    Maden Mühendisi
    Site Yöneticisi
    www.Madenciyim.com

irfansayar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

113 defa bu konu görüntülenmiş rekora gidiyor siz topic sönük kalmış diyosunuz Allahım yarabbim
    Maden Mühendisi
    İş Güvenliği Uzmanı
    İrfan SAYAR
    www.asdemirosgb.com

İndirilme
    0
    Uploads
    0

öncelikle nezil abi değil abla

yazdıklarını okudum.nasıl bir destekten söz ettiğini inanki anlamadım.hem bak meslekte 6. senem diyince ve araziden söz edince direk abi demişsin...

mesleğimiz direk araziyle ilgili ..yaz döneminde asla büroda durmam.firmam istesede durmam ...çünkü daha iyisi için daha fazla uygulama şart..

evli ve bir çocuk annesi bir maden mühendisiyim...ama hayatımı öyle ayarladımki işimede ailemede zaman ayırabiliyorum..

biz bayanlar bunu yapabildikten sonra siz erkekler daha şanslısınız..

İndirilme
    0
    Uploads
    0

nezil hanım olayı bayan erkek ayrımına sokmayalım dimi ama hehehehe

şuanda hepimiz bayanlı erkekli olarak çalışıyoruz buradaki amacımız sektörümüzdeki arkadaşlarımıza her konuda yardımcı olmak. tabiki sizin okadar deneyiminize karşılık arkadaşımızın sizi bay olarak düşünmesinide saygıyla karşıyalım

saygılar...
    Olgun ŞAHİN
    Maden Mühendisi
    Site Yöneticisi
    www.Madenciyim.com

basarsoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı erkanbyrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurmayı planladığımız topluluğun amacı her ay aktif olarak ülkemizdeki bir maden işletmesini gezip görmek...
    merhaba
    çok önemli bir konuya değinmişsiniz... ben bu konuda okulumun (Hacettepe) sağladığı olanaklardan yararlandım ve önemli ölçüde faydasını gördüm, belirtmek isterim!

ancak kurmayı düşündüğünüz topluluğu nerede kurmayı düşünüyorsunuz?
    bu konuda maden mühendisleri odasıyla ya da okulunuzla herhangi bir görüşmede bulundunuz mu?
    Başar Büyükaksoy

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı nezil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle nezil abi değil abla

yazdıklarını okudum.nasıl bir destekten söz ettiğini inanki anlamadım.hem bak meslekte 6. senem diyince ve araziden söz edince direk abi demişsin...

mesleğimiz direk araziyle ilgili ..yaz döneminde asla büroda durmam.firmam istesede durmam ...çünkü daha iyisi için daha fazla uygulama şart..

evli ve bir çocuk annesi bir maden mühendisiyim...ama hayatımı öyle ayarladımki işimede ailemede zaman ayırabiliyorum..

biz bayanlar bunu yapabildikten sonra siz erkekler daha şanslısınız..
    sayın nezil ablam saygıyla önünde eğiliyorum. ama anlayışla karşılarsınki senin gibi ablalarımız pek az. benim iki tane bayan kuzenım var mad. müh. ve ikiside öğretmenlik yapıyor. o yüzden abi dememde bana hak vericeğini düşünüyorum yardım konsundada her türlü yardıma açığız bizim amacımız aktif olarak yurdumuz işletmelerini gezip birebir görerek ne çıkarılıyor nasıl çıkarılıyor yerinde öğrenmek... bu doğrultuda aktif olarak çalışan abi ve ablalarımızn bu gezilerin düzenlenmesinde(kendi çalıştığı işletmesi olur yada belli bi bağlantısı olur) bize yardımcı olmak ve eğer mümkünse gezide birebir bizimle beraber bulunarak,bizi bilgilerinden yararlanmamızı sağlamasıdır. bu aradada tabiki müh. abi ve ablalarımzla tanışmak.... umarım gerçekleştirebiliriz...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı basarsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba
    çok önemli bir konuya değinmişsiniz... ben bu konuda okulumun (Hacettepe) sağladığı olanaklardan yararlandım ve önemli ölçüde faydasını gördüm, belirtmek isterim!

ancak kurmayı düşündüğünüz topluluğu nerede kurmayı düşünüyorsunuz?
    bu konuda maden mühendisleri odasıyla ya da okulunuzla herhangi bir görüşmede bulundunuz mu?
    bizim okuluzda bu konuda gerçekten bize yardımcı oluyor ama bizim düşündüğümüz biraz daha geniş çaplı olucak. sınırlarımız biraz daha geniş zaten bu konudada okulumzun desteğini alarak gerçekleştiricez. kurmayı düşündüğümüz topluluk deü'ün topluluğu olucak. ama tabiki diğer maden müh. bölümleriyle beraber olmayı isteriz.ama şimdilik dediğim gibi bunlar daha düşünme aşamasında, şu an arkadaşlarımla nabız yokluyoruz ve gerçekten ii tepkiler aldık işletmelerden olsun müh. abi ve ablalarımızdan olsun... hocalarımızla görüşmede bulunduk tabiki... odamızla henüz bi irtibatımzı olmadı ama odamızın(izmir şubesi) destek vericeğine inanıyoruz...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı irfansayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    113 defa bu konu görüntülenmiş rekora gidiyor siz topic sönük kalmış diyosunuz Allahım yarabbim
    ya ben topik sönük falan kaldı derken geyik olsun diye söylemiştim ama, faydası olmus msjlar çoğaldı:P ama görüntüleme önemli deil bizim için. fikir verici msjlar bekliyoruz....onlarda geliyor...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

herkese selam ;arkadaslar ben özel bir sirkette calisiyorum , demin üye oldum ve bu konuda bende biseyler yazmak istedim . okuldaki teori ile is hayatindaki pratik birbirine uymuyor arkadaslar ben eski bir mezun olarak genc arkadaslara staj haric bol bol gezin arkadaslar ,saygilar

58ankara58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

acaba devlet kaç kişi atadı maden müh olarak
    bilgisi olan var mi:? ben de maden müh. bölümünde okuyan bir öğrenciyim.iş bulma konusun da karamsarım. buda derslere yansıyor.bu yüzden başarımız düşüyor.
    Konu 58ankara58 tarafından (29-02-2008 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı 58ankara58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgisi olan var mi:? ben de maden müh. bölümünde okuyan bir öğrenciyim.iş bulma konusun da karamsarım. buda derslere yansıyor.bu yüzden başarımız düşüyor.
    Merhaba;

2006 kpss ile atanan biri olarak bu sene atanan sayısının 100 u gectigine şahidim. bunlar kadrolu ve sözleşmeli olarak ayrıldı. dsi, kara yolları gibi kurumlar kadrolu alırken; Eti Maden, TKİ, EÜAŞ gibi kurumlar sözleşmeli aldı.. bunun yanında TTK da kpss sınav sonuclarına gore başvuruları degerlendirip daha sonra mülakata tabii tutarak OSYM ataması dışında mühendis alımı yaptı.. Ben 2000 yılında Maden Müh. girdim ve 2004 e kadar doğru düzgün maden müh. alındıgını gormemıstım.. 2006 kpss ile 2004 tekilerede fısrat verilerek oldukca iyi bir alım yaptılar. yeterli oldugunu zannetmiyorum ama iyi idi. MİGEM, MTA gibi Maden Mühendislierinin söz sahibi olabileceği kurumlarea alım olmadı. Bunun haricinde Uzmalık, Teştiş Kurulu Uzman Yardımcılıkları gibi yerlerede Maden Muh. pek talep edilmedi.. Buralarada alınacagı kanaatindeyim.
    Maden Müh. alımı yetersiz olmakla birlikte oldukça düzeldi. Daha bunun yanında yeni yönetmelikle patlatma yapılacak tünel metro v.s inşaatlarında da Maden Muh. bulundurma zorunluluğu getirildi. bu da iyi bir gelime.
    Bunlara bakılırsa alımlar var, sen umidini hiç yitirmeden kendini yetiştirmeye çalış ve mezun olduğunda bilgiliolarak mezun ol.. ha kitabi bilgiye sahip olman işleri yapacagın anlamına gelmez, onu da tecrubeyle kazancaksın. İş var bu yuzden sıkıntı yapma.. en son olarak söyliyim bu benım soledıklerım işin devlet yönü birde özel olarak çalışmalar var..

Saygılar

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı 58ankara58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk zamanlar düşünmüştüm devlete girmeyi ve kpss ye çalışmıştım ama ilk atamalarda yetecek puanım yoktu. Daha sonraları zonguldakta yeraltı için atanabilirdim belki ama artık memuriyet düşünmediğim için takip etmeyi de kestim.
    Site yöneticilerinden Ramazan Bey Kpss ile atanmış olduğu ve bu konuları iyi takip ettiği için size yardımcı olacaktır umuyorum.
    İnsanda çalışma ve istek olduktan sonra her durumda iş bulur. Hiçbir durumda ümitsizlik çalışan insana uğramaz. Size de uğramasın....
    Siz yaptığınız işi en iyi şekilde yapmak istediğiniz müddetçe piyasa da buna aç olan çok işveren var iş bulma sıkıntısı yaşamazsınız içiniz rahat olsun.(Bu her sektör için böyle.Üniversite başarı ortalamanız vs etkilemez işvereni sizden ne kadar faydalanacağı ilgilendirir.)
    Saygılarımla...

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Ramazan bey ben konuya cevap yazarken cevabı vermiş bile

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı sevket_sevket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ramazan bey ben konuya cevap yazarken cevabı vermiş bile
    Şevket bey size Kalp Kalbe Karşıdır Derler şarkısını armağan ediyorum o zaman Aslı Güngör den... aynı anda yazmışız

Saygılar

İndirilme
    0
    Uploads
    0

soruma cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

ramazan bey konya da nerde çalişiyorsun uz..

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Konya DSİ de Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltı Suları Servisinde çalışıyorum.. Müsait oldugunuz zaman beklerım çayımı içmeye tum arkadaşlar gelebilir..
    Konu Rmzn_Crm tarafından (17-03-2008 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.

volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

erkan arkadaşım bende sdü maden müh. 3. sınıf öğrencisiyim. bizde sizin gibi aynı kanaate vardık ve hocalarımızı ne kadar sıkıştırırsak o kadar faydalı olduklarını gördük.ben sınıfımın maden müh. odası temsilcisiyim. odayla temasa geçtiğinizde size uygun yerlere zaten bazı teknik geziler düzenleyebiliyorlar ama ne kadar olduğunu tahmin edebiliyorsundur. bence sizde bizim gibi kendi çabalarınızla ve hocalarınızın bağlantılarını kullanarak işletmelere geziler düzenleyebilirsiniz. hocalarınızın mutlaka çalışmalarını yaptığı şirketler vardır. buradaki abilerimiz ablalarımızın da yardımı olacağına ben gerçekten inanıyorum. size şimdiden başarılar kardeşim

Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu