Süleyman Demirel Üniversitesinde petrografi kesin açılıyor kardeşim ben de orda okuyorum arkadaşlarım aldı ama alıcaksan acele etmen gerek biraz ön kayıtlar var ayın 18 ine kadar...
Arkadaşlar, yaz okulunda herhangi bir okuldan petrografi ve metalürji bulup almam lazım yoksa ilişiğim kesilecekmiş. Yönetmelik değişmesinin azizliğine uğradım. Bu dersleri bilen duyan biri varsa lütfen yardım edebilirmi? Çok teşekkür ederim.
Süleyman Demirel Üniversitesinde petrografi kesin açılıyor kardeşim ben de orda okuyorum arkadaşlarım aldı ama alıcaksan acele etmen gerek biraz ön kayıtlar var ayın 18 ine kadar...
GENÇ MADENCİ
Ankara Ünivrsitesinde var
SDÜ'de mino ve petro aynı ders altında açılıyormuş, içerik sıkıntı yarattı. AÜ yaz okulu açmıycakmış. İlginiz için sağolun arkadaşlar ama başka seçenekler lazım bu okullar malesef derdime çare olamıyor. Uzaklardan da olabilir Çukurova sekreterlikteki bey malesef bölümden pek haberdar değil. Orada okuyan varmı?
Kardeşim benim bildiim kadarıyla ayrı ayrı açılıyor sdü de çünki dersleri ayrı ama içerik uymuyor olabilir.
GENÇ MADENCİ
tekrar telefon ediyim okula, umarım söylediğin gibidir. Eğer öyleyse yakında gelirim misafirliğeilgin için teşekkürler.
ne demek kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
GENÇ MADENCİ