Milli takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Evet Başladık ve Bitirelim...
Milli Takımımıza Euro 2008 finallere giden yolda tüm site yöneticileri olarak başarılar dileriz. Allah yardımcıları olsun.
![]()
GENÇ MADENCİ
Milli takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Evet Başladık ve Bitirelim...
Olgun ŞAHİN
Maden Mühendisi
Site Yöneticisi
www.Madenciyim.com
Milli takıma bende başarı dileklerimi göndermek isterim. Ancak teknik direktör diye teknik traktör götürmüşler başında takımın; görüntü bitiş yakın gibi!!! Umarım güzel sonuçlar alırızda moral desteği yapacak bir neden olur.
Milli takımımıza başarılar.Bizleri gururlandırdınız.Bütün oyuncu ve teknik kadroya teşekkür ederiz!HIRVATİSTAN'IDA YENECEĞİMİZE İNANIYORUZ...
Konu irfansayar tarafından (17-06-2008 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.
Kelime bulabiliyormusunuz? yada bir açıklama, İmkansız, İnanılmaz, mucize hepsini söylesek bile bu başarıyı açıklayıcı net bir kelime bulamayız heralde. Helal olsun size çocuklar tüm dünyaya son nefesini vermeden de bir şeyler başarabilineceğini gösterdiniz. Bu gururu sizlerle paylaşıyoruz.
Evet bu gurur, çünkü şuanda Vietnam'dayım ve tüm insanlar Türkiye'mizden büyük bir hayranlıkla bahsediyorlar. Gördüğüm herkez deliler gibi tebrik edip naçtan konuşuyorlar. Bunu yaşamanızı isterdim, öyle bir duygu ki kendinizden geçiyorsunuz, onur duyuyorsunuz.
İnşallah finali de kazandığımız 29 Haziran akşamı buraya yazacağım ve bu gururu sizlerle paylaşacağım arkadaşlar...
Olgun ŞAHİN
Maden Mühendisi
Site Yöneticisi
www.Madenciyim.com
Hırvatistan engelini geçeceğimizi sölemiştim.sıra Almanya da haydi çocuklar!!!
Helal olsun yahu, kendi açımdan resmen rezil oldumBen puan bile almamız zor gözüyle bakmıştım ilk maçtan sonra. E madem geldik buraya kadar kupayıda alalım oldu olacak!
Almanya yı elimizden kaçırdık.teşekkürler çocuklar.hepinizle gurur duyuyoruz.
ilk yarı 1-1 komşum bagırıyor "lütfen sıkmayın...Allah aşkına silah atmayınnn!" ama nafile..maç 3-2 bitiyor ama ben magandayım dururmuyum sıkarım abi! insanlar ölmüş ölmemiş,yaralanmış yaralanmamış ben anlamam.
biz bu zihniyeti değiştirmediğimiz müddetçe iyide oynasak bize ne başarı gelir nede diğer ülkelerden saygınlık...kupayı alsak o akşam 1 insan ölse atılan silahlarla hiç kiymeti yok.vallaha da yok billaha da yok! bence geceye damga vuran oynadığımız maç değil yenildiğimiz halde silah sıkan 70 milyon şahit de getirse insan olduğuna inanmayacağım magandalardı.
Konu irfansayar tarafından (27-06-2008 Saat 08:31 ) değiştirilmiştir.
Evet malesef ülke olarak sevinmeyi bilmiyoruz. Silah atmak sevinmek değildir. Bir insanın canı milli takımın başarısından daha önemlidir. Ayrıca Avrupa şampiyonasında yarı final oynamak bile büyük başarıdır. Helal olsun milli takıma. Son maçtaki oyun mükemmeldi yürekleri ile oynadılar (rüştü dışında) Başarılarımız daim olur inşallah bu şekilde. İyiki bazı oyuncular sakatlandı ve ceza aldıda gerçekten oynamak isteyenlerin önü açıldı. Başarılar milli takım......
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/