merhaba. bende silis kumu üretim tesisi ve ocağı var. Kastamonuda limana 105km uygunsa görüşelim. madenofisi@hotmail.com
Selam arkadaşlar, ben trabzonda inşaat dolgu malzemeleri üzerine imalat yapmak istiyorum..yapacak oldugum imalatta büyük oranda silis kumu kullanılmaktadır.ancak trabzon ve yakın illerdeki ticaret odaları dahil olmak üzere biçok yerdeki araştırmalarım sonucu bu kumun çıkartıldıgı veya satıldıgı yerlere ulaşamadım..konuyla ilgili olarak bilgisi olan arkadaşım varsa bana cevap yazarsa müteşekkür olurum..teşekkürler
merhaba. bende silis kumu üretim tesisi ve ocağı var. Kastamonuda limana 105km uygunsa görüşelim. madenofisi@hotmail.com
Arkadaşalar bana çok acil kalker taş ocakları lazım iznik limanına yakın olursa çok daha iyi olur yardımlarını bekliyorum
Tel : 0532 221 73 25
0539 888 45 83
iznik limanı? nerdeydi bu liman ben çıkartamadımda!!! Hatırladığım kadarıyla iznik göl ama.
İznik'e en yakın liman Gemlik'te sanırım Gemlik demek istemiştir.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
dolgu malzemesi olacaksa Elbeyli belediye başkanının kardeşinin bazalt ocağı var(ismini hatırlayamadım, tesadüfen tanışmıştık, malzemede verebilir, belkide ocağı satar), işe yararsa nakliyede kolay iznik limanınaiyi çalışmalar.
Arkadaşalr yeni bir tesis açıldı iznikte ve yabancıların verilerine göre bize iznik limanı olarak geçiyor ben yanlışlıkla yaşmış olabilirim eğer bildiğiz ocaklar varsa lütfn yardım edin
Benimki sadece latife ciddiye almayın lütfen, illaki ya dikkatsizlik yada bizim bilgisizliğimiz vardır. Dediğim gibi bildiğim bazalt var ama kalker malesef. İyi çalışmalar.
resatelifmadencilik te istenilen tonajlarda silis kumu bulunmaktadır ocaklarımız hazırdır krıkkale mevkiinde ilgilenlere duyurulur
Tel : 0532 221 73 25
0539 888 45 83
KAYSERİ İLİNDE ÜRETİM YAPTIĞIMIZ SİLİS KUMU OCAĞIMIZDAN HALI SAHA KUMU YAPI KİMYASAL SANAYİ VS İSTER TORBALI 25KG 50 KG İSTER BİGBEGLERDE TÜRKİYE GENELİ HER YERE SATIŞIMIZ YAPILMAKTADIR.FİYAT COK UYGUN ismail sarı 05303635734