Şevket Bey;
Üye arkadaşlar size imrenebilir. Bakıyorum sürekli farklı ocakları gorme ve çalışma şekillerini öğrenme fırsatı buluyorsunuz.. Bu çok güzel birsey. Çok okuyan değil, Çok gezen bilirmiş..
Saygılar
Tuz ocağından bir kaç görüntü;
Suyla temas etmiş olan kısımlar bembeyaz çıkmış
Fotoğrafları çektiğimde başka bir arazi programım vardı. Hızlı ve seri şekilde görüntü alıp devam ettim. Saha da detay gezilecek biryerde yoktu gerçi...
Saygılar.
Şevket Bey;
Üye arkadaşlar size imrenebilir. Bakıyorum sürekli farklı ocakları gorme ve çalışma şekillerini öğrenme fırsatı buluyorsunuz.. Bu çok güzel birsey. Çok okuyan değil, Çok gezen bilirmiş..
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Ramazan Bey;
Biliyorsunuz ki yaklaşık 18 aydır bu işi yapıyorum ve sanırım 30-40 yıllık bir maden mühendisinin göremiyeceği kadar çok ocak gördüm belkide. Şunun farkındayım ki görmek bilmeye yetmiyor. Yaptığımız işi kimileri masa başında otur parayı al gibi algılasa da siz çok iyi biliyorsunuzki 30 günün 10-15 günü ev dışında geçiriyorum. Evli olan insanlar için zor bir durum olsada mesleki iştah ve öğrenme azmi (eşimin meslektaşım olmasının avantajını unutmamak lazım) dayanıyoruz.
Mesleğimin çok dışındaymış gibi hissettiğimde çok olmuştur, mesleğin her alanında olduğumu hissettiğimde.
Haklı olabilirsiniz özenen arkadaşlar olabilir. (İsteyenle Dakikada Değişirim :P )