Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Metro, Tünel ve Galeri Yapım İşleri İhalelerinde Maden Mühendisi Bulundurma Zorunluk

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Standart Metro, Tünel ve Galeri Yapım İşleri İhalelerinde Maden Mühendisi Bulundurma Zorunluk

Arkadaşlar eski yazımı yeniden düzenliyorum. Artık sadece İstanbul değil, Mersin ve Ankara illerindede metro ve tünel ihalelerinde maden mühendisi bulundurma zorunluluğu gelmiştir. Maden Mühendsileri odasına bu yöndeki çalışmaları için teşşekkür etmek gerekir. Maden mühendisleri odasına ulaşan yazılar ektedir.

Maden Mühendisleri odasının bugün gelen bir maili beni çok sevindirdi. Bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi açtığı tünel - metro - galeri ihalelerinde maden mühendislerini teknik eleman olarak bulundurma zorunluluğu getireceğini söylüyor. Gelen mail aşağıdadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yazısınıda ekte görebilirsiniz.

[B]Metro, tünel ve galeri yapım işleri ihalelerinde maden mühendisi bulundurma zorunluluğu getirilmesi hususunda İstanbul Büyükşehir Belediyesine yaptığımız yazılı başvuru sonrası belediyenin odamıza gönderdiği cevapta "tünel yapım işlerinde maden mühendisinin teknik personel olarak bulundurulma zorunluluğunun olduğu sonucuna varılmıştır."

Eklenen Resimler Eklenen Resimler
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

Turgay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Maden mühendisleri odamızın bu çalışması, bir tünel mühendisi olarak beni çok sevindirdi. İstanbulda 7 tepe 7 tünel projesinde çalışmaktayım. Tünel/Yeraltı bizim işimiz lakin burada gördüğüm manzara beni biraz üzdü mesleğimize sahip çıkmadığımız için tünellerde vardiya mühendisi olarak Jeoloji mühendisleri çalışmakta.Odamızın yapmış olduğu bu çalışma ile Maden mühendisi arkadaşlarımın Tünellere ilgisinin artacağını ve artık olması gereken Tünellerde Maden Mühendisi istihdamının artacağıiçin sevinçliyim.Bu çalışmadan ötürü Maden Mühendisleri odamıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
    Konu Rmzn_Crm tarafından (02-03-2008 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Değerli üyelerimiz eski yazımı yeniden düzenliyorum. Artık sadece İstanbul değil, Mersin ve Ankara illerindede metro ve tünel ihalelerinde maden mühendisi bulundurma zorunluluğu gelmiştir. Maden Mühendsileri odasına bu yöndeki çalışmaları için teşşekkür etmek gerekir. Maden mühendisleri odasına ulaşan yazıların birer nüshalarını da burada görebilirsiniz. İstanbul, Ankara ve Mersin BÜyükşehir Belediye'lerinden gelen yazılar;

Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

İndirilme
    0
    Uploads
    0

çok sevindirici bir olay.. son sınıf maden müh ve tüneller de çalışmayı düşünen bir öğrenci olarak beni 10 kat daha fazla sevindirdi