Konu ile ilgili elimden geleni yaparım. Ramazan ayı bittikten sonra uygun bir zaman ayarlarız....
Saygılarımla...
sevket kardeşim ben ankarada ikamet ediyorum yeni mezun maden mühendisiyim netcadi öğrenmek istiyorum yani işletme projeleri için harita çizmlerini vb. öğrenmeliyim bu konuda bana yardımcı olabilirmisin mail adresimi veriiyorum
mahmut2020@live.com şimdiden teşekkür ederim
Konu ile ilgili elimden geleni yaparım. Ramazan ayı bittikten sonra uygun bir zaman ayarlarız....
Saygılarımla...
ramazan bitimini dörtgözle bekleyeceğim kardeşim senin paylaştığın vidyolara baktım e book lar indirdim çalışıyorum yani çok boş değilim ama hiç tecrübem yok bu arada ileri düey autocad kullanıyorum bununda biraz avantajını gördüm netcadla uğraşırken elim autocadden dolayı biraz seri gibiama senin gibi tecrübeli bir meslektaşımın desteği olmadan işimiz çok zor kardeşim inan netcadı bilmiyorum diye kaç iş başvurum geri çevrildi. Kardeşim Allah senden razı olsun msn ekledim görüşürüz
arkadaşlar paylaşımınız için teşekkürler...bu konuda bende bilgilerinizden faydalanmak isterim.
bir konuda sorum olacakdı. raster ları kendi koordinatına nasıl yerleştiriyoruz. madde madde yazacak arkadaş olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler...
gerekli aramayı yaparsanız sitede bununla ilgili bir pylaşım yaptım.
Saygılar...
Sevket bey veya bu konuda bilgisi olan diğer arkadaşlarım, netcad 5.1 crack nasıl temin edebilirim?Ayrıca 5.1 crack bulsan bile dosya kaydedemezsin diyorlar,size minnettar kalırım.
jassper222@mynet.com
Sitede illegal paylaşımlar yapmıyoruz. Bunun haricinde bir isteğiniz varsa yardımcı olmaya çalışalım...
Şevket bey haklısınız,düşünemedim.Bana yardımcı olursunuz diye size mailimi vereyim.Bana bilgi verirseniz çok memnun olurum.Minnettar kalırım.
Şenol Akgedik Maden Müh.-Afyon
senol.akgedik@hotmail.com