bu arada ben ziyaretçi olmak için değil buranın yerlisi olmak için geldim![]()
Madenciyim.com'u ziyaret amacınız nedir? Bu bölümde birden fazla seçenek işaretlenebilir. Anket sonucuna göre içerik ile ilgili çalışmalar yapılacaktır. Oylarınız için teşekkür ederiz.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
bu arada ben ziyaretçi olmak için değil buranın yerlisi olmak için geldim![]()
Crazy_immortaL
madenciler ile maden sahlarını değerlendirmek.mermercilik hakkında bilgi almak .iç ve dış ticareti takip etmek
bu konudaki en iyi site burası olsa gerek
yenı bır madencı olarak aradıgımı bulabılıyorum
Dumlupınar Üniversitesi / Maden Mühendisliği 2009 - ...
DPÜ Madencilik Kulübü Başkan Yardımcısı
MadenMO DPÜ Temsilcisi
Aradığım mesleki bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyor olduğum için, iletişim kolay. Meslektaşlarımızın yapmış olduğu bilgi alışverişini takdir ediyorum. Gündemi takip edebiliyorum. Kaliteli buluyorum ...
Selamlar,
Amacim yalniz ve yalniz Demir üzerinde Bilgilenmek, ham maddesi vs vs
Tskler
Not: Demir hakkinda e mail yoluyla atabileceginiz tüm linkler icin simdiden Tsk ederim,
Ben Yurt disindan (Almanya) Katiliyorum..
Konu BeeLaa tarafından (09-10-2009 Saat 02:34 ) değiştirilmiştir.
Merhabalar. Işten eve geldiğimde ilk işim bu siteye takılmak. Zevkle geçiriyorum vaktimi. Mesleğimiz adına her şeyi bulabildiğim bu siteyi hazırlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.ellerinize sağlık.rabbim işlerinizde de kolaylık versin.madencilik gerçekten zor bir meslek. (halil)
Sayın Şefim,
Bu site geçmişi çooook uzun yıllara dayanmazsa bile hızla kundaktan çıkmış,emeklemiş ve yürümeyi öğrenmiş bir site...
Alt yapısı ve üyeleriylede önümüzdeki zamanda koşacak bir sitedir. Aradığın şeyi bulamadığında mesaj atıp sorman yeterli.
Ben bile internete çok girmememe rağmen girdiğimde hemen açtığım,açık tuttuğum,kontrol ettiğim ve birçözüm yolum varsa hemen yazıyorum...
Benden çok daha iyi, gönül veren o kadar çok üyesi varki bu sitenin...
Bilmiyorum daha ne yazmalıyım ama bu site işte... Fazlada söze gerek yok..
Saygılarımla, iyi çalışmalar herkese...
Ayşegül YÜCEL
Maden Yüksek Mühendisi
TEM ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ
Art. Müh. Müş.
ADANA
(554)4227994
Merhabalar. Ben maden teknikeriyim.mesleğimizin uygulamalı olarak tam içinde olmasam da her şeyi yakından takip ediyorum.aradığım her türlü madencilik bilgisine bu siteden rahatlıkla ulaşabiliyorum.bu zemini bizlere hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık. Teşekkürler. (songül)..
Siteyi ziyaret etmemin tek bir amacı yok,birçok ziyaret amacım var.Alexa'da Türkiye genelinde şuan itibari ile 4983. site olan ve gördükçe göğsümü kabartan madenciyim.com u daha üst sıralara taşımak ziyaret amaçlarımdan sadece bir tanesi..
Yani sonuç itibariyle kendimi internet aracılığıyla geliştirebileceğimi düşünüp şöle bi maden forumlarına göz attıktan sonra benim için ideal olduğu kanısına vardığım bu siteye kaydoldum.
Yani kısaca amacım kendimi geliştirmek...
Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
MADEN MÜHENDİSİ
Benim amacımda son sınıfa geçmiş bir maden mühendisliği öğrencisi olarak, sitedeki tüm başlıklardan, tüm konuşma ve tartışmalardan bir şeyler kazanarak,kendimi geliştirmek.
Barış KORU / İstanbul Üniversitesi / Maden Mühendisliği Bölümü / 4.
201079
İ.Ü. Madencilik Kulübü - Teknoloji Sorumlusu
www.iumaden.tr.gg
bilmiyorum siteye girip bu günkü mesajlar kısmını tıklamam bir hastalık haline geldi...tecrübe paylaşımından ziyade bilgi paylaşılır olması...istenilen seviyede olmasada bu site güzel site