slm arkadaş sondaj yada jeofizik yaptırdınızmı mangenez 8 , 9 civarı bildiğim 38 den aşağı almıyorlar bildiğim kadarı ile bu arada sahanız nerede iyi dileklerim ile yusuf
Herkese selamlar.Benim arama ruhsatlı manganez saham var.Arazide yaptığım yüzeysel arama sonucu 4 metre genişliğinde 200 metre takip edebildiğim mostrası var.200 metre sonra toprak altına giriyor.Aynı ruhsat alanı içinde bir başka bölgede de kırmızı demirli kayalarla kireç taşlarının birleştiği yerde yüzeyde 1 metrekare alanda bantlı manganez zuhuru var, derine ne kadar gidiyor bilmiyorum.Anlattıklarım doğrultusun da işletme ruhsatı alına bilecek bir sahamıdır. Manganez cevherinin tonu kaç dolardır.
slm arkadaş sondaj yada jeofizik yaptırdınızmı mangenez 8 , 9 civarı bildiğim 38 den aşağı almıyorlar bildiğim kadarı ile bu arada sahanız nerede iyi dileklerim ile yusuf
yurt dışında kendi metalurji tesisimiz için mangan sahaları işletmekteyiz devretmeyi düşünürseniz görüşebiliriz.
maden müh. Süleyman ürer 0 555 2714806 SELAMLAR....
Anlattıkların doğru ise parayı koyacak yer bulmaya bak1 metre kalınlık olsa 1*4*200*7(yogunluk)*320$= yaklaşık 2 milyon$ sadece 1 mostradan. İşletirsen taby, yoksa 250bin falan verirler sahaya aman milyon $ isteme satamazsın, elini tutana ver önüne bak. İyi çalışmalar.
%83 SiO2, %3 Mn, %6 Fe İşe yarar mı?
silis kumu, döküm kumu, kedi kumu, hatta inşaat kumu ama demir çok gibi tam anlamıyorum gerçi. Maden ruhsatıyla kum ocağı işletebilirsin. Yerleşim yerlerine yakınsa işe yarar. (Malzeme kum ise taby)
ferrosilikomanganez??? ilk defa sizden duydum, araştırmak lazım. nerede kullanılıyormuş?
merhaba arkadaşlar.elimde 2 adet ruhsat var.biri kalker diğeri mangnez ve aynı ruhsat içinde krom.kalker adana yedigöze barajı yakınında .krom-manganez ise gaziantep islahiyede ilgilnen ciddi kişilere ruhsatı faxlayabilirim.krom ve manganezin tenörleri 46-48 arası krom ve manganez içide görünen mostrolar var. 0534 822 76 03