umarım gereken ilgi gösterilir
arkadaşlar sizden ricam gerçekten bu yaptığım işe destek verin.çoğumuz çalışıyoruz.fakat elbet bi internete gittiğinizde boşluk anınızda odayı arayın yada bu maili 10 kere 20 kere gönderin.
oda artık bi işe yarasın arkadaşlar.odanın görevi sadece aidat toplamak ve nezaretçilik eğitimi vermek değildir.
şunuda belirtiyim benim gibi bikaç kişinin maili ve aramasıda pek sonuç vermez.artık onlarda anlasınlar maden mühendislerinin sesinin çıktığını hakkını aradığını görsünler.
ilk sıralama hakkında bikaç arkadaşla bi çabam sonucu sıralamayı azda olsa yapmıştım sonra işlerim yoğun olduğundan bakamadım kimsede ilgilenmemiş.
site yöneticilerinden rica ediyorum ve destek istiyorum.lütfen arkadaşlarımızı yönlendirelim bu konu hakkında ve odamız gerekeni yapsın.mağdur kalmayalım bi takım haklarımızdan.
burda atanan çoğu arkadaşımız var onlar bu sıralamanın ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilirler.zamanında onlarda çok çabaladılar fakat lütfen artık sesimiz çıksın arkadaşlar.
herkese iyi günler ve iyi çalışmalar sizden ricam başvuru yapan arkadaş başvuru nosunuda buraya yazarsa sevinirim.
benimki 422