Kuvars hakkında yardımınıza ihtiyacım var
Öncelikle başlığı doğru yere ve forum kurallarına uygun bir şekilde açtığımı umuyorum.Hatam olduysa baştan özür dilerim hepinizden.Ben Bilecikliyim,26 yaşımdayım restoran işi ile uğrasıyoruz normalde fakat babam başımıza bela olarak 40 tonluk cat marka ekskavatör aldı.Kiraya veriyoruz ya parayı zamanında alamıyoruz ya da hiç alamıyoruz ya da boşta kalıyor makine illallah dedik artık. Ben de en azından maden ile ilgili bir arayış içerisine girdim.Bizim tarlada kuvars olarak tahminde bulunduğum bir taşın numunelerini aldım esana verdim sonuçlar aşağıda belirttiğim gibi fakat daha detayları sonra verebileceklerini söyledi orada çalışan bir arkadaşım. Ben de merak ediyorum neyin nesidir acaba ? Sizden sadece genel bir bilgi istiyorum farkındayım bu verilerle konuşmak zordur fakat uğraşmaya değer mi değmez mi?Basitte olsa bir yol haritanıza ve kabataslak bir yorumunuza ihtiyacım var? Avantajlarımız zamanında şirketi kurduğumuzda madencilik ibaresi olan ünvan ismi,40 tonluk ekskavatör ve de birçok seramik ve cam fabrikasına yakın olmamız. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
A.Z. (%) LoI 2,28
SiO2 (%) 91,62
Al2O3 (%) 5,46
Fe2O3 (%) 0,04
TiO2 (%) 0,22
CaO (%) 0,11
MgO (%) 0,07
Na2O (%) 0,01
K2O (%) 0,13