ben maden muh. bolumunu okuyrom benı bu bolumle ılglı bılglendırırmısınız ve neler yapmam gerektgı konusundada artı iş olanakları nasıl
Printable View
ben maden muh. bolumunu okuyrom benı bu bolumle ılglı bılglendırırmısınız ve neler yapmam gerektgı konusundada artı iş olanakları nasıl
eğer maden mühendisliği bölümüne girdiysen burayı biraz incele.sorularının cevaplarını bu sitede bulacaksın.ve günlük takip etmekle ayrıca.
tesekkur ederm elımden geldgınce ıncelemeye calışyorum burayı
kardeş sıkıntılı bir bölüm okuduğunun eminim farkına varmışsındır..zira meslektaşlarımızın birbirine destek vermemesi ülkemizde maden mühendisi itibarını zedelemiş ve yükses ses çıkaramadığımız içinde devlet içinde yok denecek kadar kadro verilmektedir.bu durumu sağolsun odamız düzeltmeye çalışıyor,fakat henüz devlette maden mühendisi alımı konusunda hiç bir gelişme yok.. söz dönüp dolasıp jeoloji bölümüne gelecek ama hakkaten bir şekilde tv'lerde cıkıp açıklama yapıp kendilerini gösteriyor ve devlette bir şekilde kadro veriyor..bizim odamız da kanal B gibi reyting i cok düşük kanallarda açıklama yapıyor..Allah sonumuzu hayır etsin inşaallah..(Kendilerini çalışıyormuş gibi gösteren oda ve yönetimini şahsen istemiyorum..yok benim partim ulkeyi yönetmiyor die eleştiri yapacaklarına aktif bir şekilde devlette maden mühendisi kadrolarını artırsınlar...)