Tünelcilik ve bu hususta; bilgilerimizi paylaşabileceğimiz, bilgi alabileceğimiz, bir bölüm olmasısini öneriyorum. Tünel / Tünelcikik / Tünel Mühendisliği diye bir bölüm açılmasını ıstırham ediyorum.
Printable View
Tünelcilik ve bu hususta; bilgilerimizi paylaşabileceğimiz, bilgi alabileceğimiz, bir bölüm olmasısini öneriyorum. Tünel / Tünelcikik / Tünel Mühendisliği diye bir bölüm açılmasını ıstırham ediyorum.
açılan başlık için çok teşekkürler. alt başlık olarak yer alan tünel ekipmanlarına ilaveten, [B]delme, patlatma, tahkimat, havalandırma[/B] diye ayrı ayrı alt başlıklarda eklenirse, en baştan bir düzen içinde olur Tüneller başlığı. teşekkürler...
bu istediğin başlıklar zaten var.. yeraltı madenciliği bölümüne bakmalısın..
[QUOTE=MiNeR;119]bu istediğin başlıklar zaten var.. yeraltı madenciliği bölümüne bakmalısın..[/QUOTE]
sayin miner,
dediğin doğru bu başlıklar isim olarak aynen yer almakta belki ama maden galerisindeki tahkimat ile tüneldeki tahkimat bire bir aynısı olmayabiliyor, bir birine benzer yanlar fazla ama, benzemediği yanlarda var. hem konu karmaşıklığı olmasın daha düzenli bir yapıda olsun forum diye, ben bu başlıkların açılmasını talep ediyorum sizlerden. tabiki takdir sizlerin..
tünel diye bir başlık açmışken senin isteğinide yaparız. alt başlık olarak.. başlığı açtık katılımınızı ve paylaşımınızı bekliyoruz.
Saygılar,
Saha,ocak,hammadde satış bölümünde satıcı üyelerin daha tafsilatlı bilgi vermeleri satıcı ve alıcı açısından daha yararlı olacak ve zaman kaybını önleyecektir.verilen ilanlarda bu bilgilerin yeterli olmadığını gördüm.
Sayın yönetim bu hususu uygun bölümde duyurursa memnun olurum.