Her ay düzenli olarak, alçı taşı madeni alınacaktır. ilgilenenlerin ve her ay düzenli ve Hacimli mal verebilecek olanların müracaatı rica olunur.
Printable View
Her ay düzenli olarak, alçı taşı madeni alınacaktır. ilgilenenlerin ve her ay düzenli ve Hacimli mal verebilecek olanların müracaatı rica olunur.
ÜN-KA Anadolu Tarım Gübre MADENCİLİK NAK VE Tİ. LTD.ŞTİ OCAKLARIMIZDA YÜLÜ MİKTARDAKİ TALEPLERE CEVAP VEREBİLECEK UYGUN FİATLARDA ALÇI TAŞI VERİLMEKTEDİR. GSM:05414058777 FAB:03822662077-78 FAX:O382 2662079
UNKA anadolu organık gubre ve madencılık. alçıtaşı ocaklarımız olup istenılen kalite.mıktar vestandartlarda alçı taşı satışını turkıye genelınde yapmaktayız.ayrıca organık toprak duzenleyıcıler uretmekte TARİŞ VE TARIMKREDİ KOPERATİFLERİ ile turkıye genelınde çalışmaktayız.web adresimiz [url]www.un-ka.com[/url]. Organıkgubre ve toprak duzenleyıcı bayılıklerı verılecektır.satış departmanı ağı sorumlusu KENAN AYDOGAN GSM:05414058777 Saygılarımızla.
İŞLETME RUHSATLI TOKAT ZILEDE ANKARA ÇORUM ALACA YOLU UZERI SANTIYE BINASINA KADAR HAZIR OLAN OCAGIMI SATIYORUM ILETISIM 05426649991 MURAT YUKSEK TENORLU (%45) 4 ADET CIMENTO FABRIKASI ORTASINDA ORTA KARADENIZDE TEK İŞLETME RUHSATLI OCAK MADEN DAIRESINDEN BAKILABILINIR IYI BIR MAKINA EKIPMANI OLAN FIRMA ÇOK PARA KAZANIR BENIM EKIPMANIM OLMADIGINDAN KIRALIK ARAC VE EKIPMANLA OLMUYOR BIRDE MADENCILIK BENIM İŞİM OLMADIĞI İÇİN SATIYORUM.... Mail [email]Okkan60@hotmail.com[/email] fıyatı 300 bin
MERHABALAR ŞAYET ALIMDA CİDDİ İSENİZ HİÇ BİRYERDE OLMAYAN GEMİ ÜSTÜ FİAYATLARIMIZLA ALÇI TAŞINDA İDDALIYIZ ŞAYET İLGİNİZİÇEKERSE GSM:0532 413 56 69
teşekkürler
sulfir so3 48.1 ve calcium caO 35.60 jims madenimiz var yıllık 100 ile 150 bin ton verebilir durumdayım GSM 05392693580 arayın görüşelim