[FONT="Century Gothic"][SIZE="5"]slm arkadaşlar... elinde herhangi bi işletmeye ait çed raporu olan var mı acaba??? [/SIZE][/FONT]
Printable View
[FONT="Century Gothic"][SIZE="5"]slm arkadaşlar... elinde herhangi bi işletmeye ait çed raporu olan var mı acaba??? [/SIZE][/FONT]
Pazartesi musait olabilirsem mailinize gonderirim.. Madenin cinsi sanırım onemli diil.. Elimde oldukça fazla. Maille gonderirim..
Saygılar..
[QUOTE=CeReNCe;14896][FONT="Century Gothic"][SIZE="5"]slm arkadaşlar... elinde herhangi bi işletmeye ait çed raporu olan var mı acaba??? [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
İnternette herhangi bir arama moturunu kullanıp (özellikle de [url]www.google.com.tr[/url]) biraz araştırma yaparsanız onlarca ÇED raporu görebilirsiniz.
bende buldum evette hepsi açılmıo ve istediğim nitelikte diil o yüzden arıyorum zaten...
[QUOTE=Rmzn_Crm;14897]Pazartesi musait olabilirsem mailinize gonderirim.. Madenin cinsi sanırım onemli diil.. Elimde oldukça fazla. Maille gonderirim..
Saygılar..[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]gerçekten çok sevinirim.... madenin türü önemli diil evet... madencilikte çevresel etkiler dersi ödevim varda... çed raporu inceleyip çevresel etkilerini yazacağız.....[/SIZE][/FONT]
Ceren Hanım Araziden anca gelebildim ve gonderebildim. Ced Raporu Mailinize gonderilmiştir..
Kolay gelsın