Cok Önemli!!!!Mutlaka Okuyun
ALINTI!!!!!
sevgili mühendis arkadaşlarım 14 aralık'ta resmi gazetede yayınlanan rehabilitasyon projesi adı adıtındaki saçmalıktan niye kimse söz etmiyor bunu yapabilecek kuruluşların türkiye'de CED yapabilen 110-120 arası firmaya pay edildiğinden niye kimse söz etmiyor. 14 aralıktan beri Çed muafyiet deşarj emisyon izni alanınız var mı acaba.....
Bakanlığı aradım şikayet bile olmamış serbest mühendisler mesleğinizin sonunun geldiğini nasıl göremiyorsunuz adam rehabilitasyon projesini 2500 ytl ye yapıyor sen ne kadar kazanıcaksın peki bu işten millet akıllı olun uyumayın bu firmalara işinizi kaptırısanız bitersiniz ruhsat sahibi seni umursamaz bile CED yeterliği alan firma GSM de alır projede hazırlar tüm izinleri de alır kısacası sen naparsın serbest mühendis oalrak elinde bi tek nezaretcilik kalır.....
Genç serbest mühendisler sakın gidipte bi CED firmasıyla anlaşma gibi bir hataya düşmeyin madenci düşmanı 1 zaten bu yönetmelik aldığım duyumlara göre bu firmaların baskısı sonucu alınmış adice bir karar 2 bu rehabilitasyon projesini hazırlamak için alimi cihan olmak gerekmiyor yetki belgesi falan o kadar ahım şahım bişey değil zaten alel acele hazırlanmış bir yönetmelik
millet akıllı olun işinizi kaptırmayın; zaten rehabilitasyon projesi işletme projelerinde yapıyosunuz benim gibi şikayet edin görüşlerinizi bildirin bir lafım da oda ve temsilciliklere
Ya arkadaşlar siz ne iş yaparsınız haa ne iş yaparsınız bi duyuru bi bildiri insanları bilgilendirin ya tabi kendiniz bişeylerden pay almıyosanız tabi oda ayrı bi konu serbest mühendis artık ne yapar hadi bana bi yazın bakalım
karşı görüşlere açığım afyonda bulunuyorum ve olayların son derece farkındayım ve eshefle kınıyorum cıkar amaçlı iş bitiren vicdansız bürokratları....
Ben işin merkezinden yazıyorum arkadaşlar bunları elimden gecen ruhsatın iznin haddi hesabı yoktur bazı şeyleri önceden görmek gerekir....Ben yaptığım işi kimseyle paylaşmak zorunda değilim helehele zorunlu olarak 120 tane firmanın biriyle hiç değilim
Arkadaşlarson kez söylüyorum işinizi sevin kaybetmeyin baskı kurun sonuç alın....tek başına benden bu kadar.....
ALINTIDIR!!!