-
Işletme Projesi
MERHABA ARKADAŞLAR.İŞLETME RUHSATLI SAHAMIN ŞU ANKİ İŞLETME İZNİ OLAN TARAFINI TERKEDİP AYNI RUHSATLI İŞLETME SAHAMIN BAŞKA BÖLÜMÜNDEN İŞLETME İZNİ ALACAM.BUNUN İÇİN ÖNCEKİ İŞLETME İZNİ OLAN SAHAM İÇİN TERK RAPORU DÜZENLENMESİ GEREKİYO ELİNDE ÖRNEK TERK RAPORU İLE İLGİLİ DÖKÜMAN BULUNAN ARKADAŞIM MAİLİ ME YOLLAYABİLİR Mİ? [email]alidedesavul@mynet.com[/email] İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
-
[FONT="Courier New"]emailinize gönderdim.kolay gelsin.[/FONT]
-
rica etsem örnek bir terk raporu bana da yollayabilirmisiniz? teşekkür ederim
[email]onurarabacioglu@hotmail.com[/email]
-
[QUOTE=acaip_biri;11044]rica etsem örnek bir terk raporu bana da yollayabilirmisiniz? teşekkür ederim
[email]onurarabacioglu@hotmail.com[/email][/QUOTE]
sizede yolladım.iyi çalışmalar.
-
rica etsem banada bir örnek terk raporu yollarmısınız? teşekkürler.
[email]onderbayraktar54@hotmail.com[/email]
-
sizede yolladım.kolay gelsin.....
-
[QUOTE=ekecik;11018]MERHABA ARKADAŞLAR.İŞLETME RUHSATLI SAHAMIN ŞU ANKİ İŞLETME İZNİ OLAN TARAFINI TERKEDİP AYNI RUHSATLI İŞLETME SAHAMIN BAŞKA BÖLÜMÜNDEN İŞLETME İZNİ ALACAM.BUNUN İÇİN ÖNCEKİ İŞLETME İZNİ OLAN SAHAM İÇİN TERK RAPORU DÜZENLENMESİ GEREKİYO ELİNDE ÖRNEK TERK RAPORU İLE İLGİLİ DÖKÜMAN BULUNAN ARKADAŞIM MAİLİ ME YOLLAYABİLİR Mİ? [email]alidedesavul@mynet.com[/email] İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.[/QUOTE]
sakın saha için terk raporu hazırlayıp verme, sahayı terk etmiş olursunuz. bildiğim kadarı ile eski üretim izin alanını değiştirmek için migem 'e bir dilekçe ile yeni ve eski alanı belirten imalat haritası ve istenen diğer belgelerle muracat edilir. bu konu hakkında migem de işletme ruhsatları şube müdürlüğünden bilgi alıp ona göre bir yol izlemenizi tavsiye ederim.
-
şeyma hanım banada gönderebilirmisiniz?
[email]ahmetbatal58@hotmail.com[/email]
-
ben de bir örnek isteyebilir miyim ?
[email]mehmetberber@msn.com[/email]
-
selam banada bir tane yollayabilirmisiniz. saolun
[email]erkanhorasan@hotmail.com[/email]
-
ahmetbatal58,mehmetberber ve erkanhorasan örnek gönderdim.
-
[QUOTE=şeyma;11072]sizede yolladım.kolay gelsin.....[/QUOTE]
Şeyma hanım sanırım bu konu hakkın bilgi sahibisiniz.
Üretim yapılmış ve yapılmamış iki saham var. İlk defa terk işlemi yapacağım. Hem üretimi bitmiş, hem de üretimi yapılmadan kapatılmak istenen sahalar için terk raporunu mailime göndermenizi rica edebilirmiyim?
Ayrıca MİGEM e terk raporunu sunmamız yeterli midir? (mail: [email]omurkoksal@gmail.com[/email])
-
II. GRUP MADEN SAHASI İÇİN ÖRNEK TERK RAPORU OLAN VARSA GÖNDEREBİLİR Mİ?
[email]burakisler@windowslive.com[/email]