maden mühendisleri odasına kayıt yaptırmak istiyorum ama kayıt ücreti falan ne olur bilemiyorum.2006 eylül mezunuyum.bide sanırsam sadece ankarada kayıt işlemi yapılıyomuş.nasıl yapıcam bilen arkadaş varmı acaba
teşekkürler
Printable View
maden mühendisleri odasına kayıt yaptırmak istiyorum ama kayıt ücreti falan ne olur bilemiyorum.2006 eylül mezunuyum.bide sanırsam sadece ankarada kayıt işlemi yapılıyomuş.nasıl yapıcam bilen arkadaş varmı acaba
teşekkürler
Merhaba hangi ilde olgunuza bağlı o.. adana izmir zonguldak ve ankara olmak uzere oda 4 bölge halinde çalışıyor. bu şubelerden hangisine dah ayakınsan ona gidip gereklı formları doldurursunuz. çok pahalı degıl uye olmak.. zorlamıycaktır yani.. herhangi bir yerde çalıştı ıseniz mezun olduktan sonra o dönemlerin aidatını alırlar o da 17 ay felan olur.. çalışmadı iseniz onuda odemez kaydınızı yaptırısınız
Yanlış biliyorsam üyelik aidatı kayıtla beraber başlıyor çalışıp çalışmamak ile ilgili değil. Kayıt için gitmenede gerek yok odayı arar kimlik ücretinide verirsen kargo ile gerekli evrakları gönderiyorlar. Sende doldurup geri gönderiyorsun ve kimliğin yine kargo ile geliyor ben öyle yaptırmıştım. Üyelikte bildiğim kadarı ile sadece kimlik ücreti alınıyor. Aidat ise çalışanlara aylık 6 ytl, ogrencilere yıllık 6 ytl idi geçen sene bu sene ne kadar olur bilmiyorum. Yine aynıdır sanırım. En güzeli siz maden mühendisleri odasını arayın en güzel bilgiyi yine onlar verecektir burada biz ne söylesek boş. Odanın numarası TEL: (+90) 312 425 10 80
[QUOTE=maximus53100;482]maden mühendisleri odasına kayıt yaptırmak istiyorum ama kayıt ücreti falan ne olur bilemiyorum.2006 eylül mezunuyum.bide sanırsam sadece ankarada kayıt işlemi yapılıyomuş.nasıl yapıcam bilen arkadaş varmı acaba
teşekkürler[/QUOTE]
merhaba maximus. maden mühendisleri odasına üye olmak istediğini belirtmişsin. nerede ikamet ediyorsan sadece ankarada üye olman şeklinde bir kaide yok. izmir, adana, istanbul ya da zonguldak şubelerinden birindede üye girişi yaptırabilirsin. bu yıl üye aidat ücreti 6ytl/yıl dır. kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi, 2 adet resim ve ikametgah belgesiyle birlikte ankara genel merkeze yada sana yukarıda saydığım şubelere gidiyorsun ve üyeliğini yaptırabilirsin.
Maden Yüksek Mühendisi
Şenay KADIKÖYLÜ
arkadaşlar maden mühendisleri odası hakkında tüm sorularınızı bu platformda bana sorabilirsiniz. maden mühendisleri odası yönetim kurulu olarak her türlü sorularınıza yanıt verebilirim...
Maden Yüksek Mühendisi
Şenay KADIKÖYLÜ
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
ben ardahan il özel idaresinde haziran 2006 itibari ile sözleşmeli olarak işe başladım.şimdide eğitim semineri için ankaraya gönderdiler beni.
burda odayı bulup üye olmaya çalışıcam bakalım.
ilginize tekrar teşekkür ederim.
selanik caddesinde.karanfil sokağı nı çık yukarı sol kolunun üzerinde:)
ben kayıt olmustum odaya ama hala calısmıyorum ve kımlıgımde bı turlu gelmedı ıstanbuldayım odaya 2 kere gittim hep kapaliydi
telefonla irtibata geçmeniz daha doğru olacaktır. her defasında gittiğinizde görevli birileri yok ise. Ankara odayı arayıp ordan soruşturabilirsiniz kimliğinizi.
saygılar