acil bı taş ve maden ocagı ced raporuna ıhtıyacım var elınde bulunan var mııı
Printable View
acil bı taş ve maden ocagı ced raporuna ıhtıyacım var elınde bulunan var mııı
[QUOTE=sevil dursun;8327]acil bı taş ve maden ocagı ced raporuna ıhtıyacım var elınde bulunan var mııı[/QUOTE]
Bende çed raporu yazım rehberi var, çevre ve orman bakanlığının . Eğer işinize yarayacaksa , email adresinizi verirseniz göndereyim. Pdf dosya şeklinde.
[QUOTE=sevil dursun;8327]acil bı taş ve maden ocagı ced raporuna ıhtıyacım var elınde bulunan var mııı[/QUOTE]
merhaba sevil hanım bana mail adresinizi verirseniz size gönderebilirim....
Maden Y. Müh.
Şenay KADIKÖYLÜ
FENER MADENCİLİK MÜHENDİSLİK
[QUOTE=ahmetbatal;8389]şeyma hanım o pdf dosyasını bana gönderebilirmisiniz
[email]ahmetbatal58@hotmail.com[/email][/QUOTE]
tabiki gönderirim.
Gönderdim bilginize. Gelmediyse haber verirsiniz tekrar gönderirim.
[QUOTE=şeyma;8398]Gönderdim bilginize. Gelmediyse haber verirsiniz tekrar gönderirim.[/QUOTE]
bana da lazım örnek varsa bana da yollar mısınız
[email]mehmetberber@msn.com[/email]
Mehmet BERBER
Maden Yüksek Mühendisi
[QUOTE=minemanager;8452]bana da lazım örnek varsa bana da yollar mısınız
[email]mehmetberber@msn.com[/email]
Mehmet BERBER
Maden Yüksek Mühendisi[/QUOTE]
email adresinize gönderdim...
aşağıdaki e mail adresine de gönderirseniz sevinirim teşekkürler
[email]sle7en@mynet.com[/email]
[QUOTE=SLE7EN;8459]aşağıdaki e mail adresine de gönderirseniz sevinirim teşekkürler
[email]sle7en@mynet.com[/email][/QUOTE]
gönderdim...
[QUOTE=şeyma;8472]gönderdim...[/QUOTE]
teşekkürler
benimde taş ocağı çed raporuna ihtiyacım var bunun için bakanlığamı yoksa valiliğemi başvuracaz??
banada gönderirseniz sevinirim tşkküerlerrr
[email]ermanmadencilik@gmail.com[/email]
bakın bu kadar isteyen var bir link koysanızda hepimiz faydalansak:)
akadaşlar acil doğaya yeniden kazandırma planı ve çevre yönetim planına ihtiyacım var !!!!!!!!!!!!!elinde olan varmı??????
özür dilerim ben maden müh.2.snf ögrencisiiyimm ced rappru nedir açıklayabilirmisiniz
[QUOTE=marbelefe;11114]özür dilerim ben maden müh.2.snf ögrencisiiyimm ced rappru nedir açıklayabilirmisiniz[/QUOTE]
Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinde,
Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED): Gerçekleştirilmesi planlanan projelerin çevreye olabilecek olumlu ya da olumsuz etkilerinin belirlenmesinde, olumsuz yöndeki etkilerin önlenmesi ya da çevreye zarar vermeyecek ölçüde en aza indirilmesi için alınacak önlemlerin, seçilen yer ile teknoloji alternatiflerinin belirlenerek değerlendirilmesinde ve projelerin uygulanmasının izlenmesi ve kontrolünde sürdürülecek çalışmaları,
diye tanımlanmıştır..:)
çok teşekkür ederim sizin sayenizde meslegim adına yeni bir terim daha ögrendim:)
arkadaşlar maden müh. 3. sınıf öğrencisiyim. acil bir ÇED raporuna ihtiyacım var elinde olanlar gönderebilir mi şimdiden teşekkürler..
[url]www.cedgm.gov.tr[/url] sitesine girin
CED Kararları yazan yere tıklayın.
ÇED Süreci Devam Eden Projeler ve ÇED Süreci Durumları bölümünden sektör vs seçerek indirilebilir olan projeleri indirip inceleyebilirsiniz.
Saygılarımla...
arkadaşlar mermer ocagıyla alakalı örnek çed raporuna ıhtıyacım var adresim [email]MahmutDerya@hotmail.com.tr[/email] acil yollayabılrsenız cok sevınırm
arkadaslar acıl ced raporuna ıhtıyacım var bıtırme odevı ıcın [email]darkboy_359_@hotmail.com[/email] gonderırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler
acil bims tuğla fabrikası çed raporuna ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
ced raporlarının durmunu sorgulayabiliyoruz.projeleri nasıl indirebiliyoruz.açıklarsanız sevinirim.iyi çalışmalar kolay gelsin
hayırlı akşamlar. bana maden çed raporu lazım arkadaşlar elinizde varsa gönderebilirseniz çok sevinirim. mailim: [email]mehmeterturk33@gmail.com[/email]