Arkadaşlar netcad'den Google earth ortamına vektörel ve raster veri nasıl aktarılıyor. Google earth üzerinden çizimlere nasıl müdahale ediyoruz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmi?
Printable View
Arkadaşlar netcad'den Google earth ortamına vektörel ve raster veri nasıl aktarılıyor. Google earth üzerinden çizimlere nasıl müdahale ediyoruz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmi?
bende bir süredir uğraşıyorum ama netcadda girdiğim koordinatları google earth'a bir türlü aktaramadım. projeksiyonu ayarlamak gerekiyor sanırım ama olmuyor. izmirdeki proje tuz gölünün altında çıkıyor. benimde bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar...
Söz konusu projenin projeksiyon bilgilerini girdiğiniz takdirde sorunsuz olarak (kısmi sapmalar yapabilir) google earth de görüntülenecektir.
Yapamadığınız bir proje varsa gönderin bir bakayım.
Saygılarımla...
DOM değerini yanlış girmişim:) sorun kalmadı ilginize teşekkürler. iyi çalışmalar
Hata ve çözümlere birer örnekleme verilirse sanırım daha uygun olabililir kanısındayım,
Sayglarımla
çok yararlı bir modül bu modül ile ilgili dökümanlarım var isteyin yeter.:)
sayın tunnel paylaşmak isterseniz ben dökümanlarınızı almaya hazırım :)
ayrıca ankarad bulunan ve netcad proğramını öğretebilecek arkadaşlarla tanışmak isterim.
[email]ilhanbakir@yahoo.com[/email]
bende elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım ben herhangibir kursa gıtmeden kendı arastırmalarım ve ugraslarım sonucunda netcad üzerinde çalışmaya başlıyorum yavas yavas ...
ne istediğinizi söyleyin yollıyım.
Ankara müsait olduğum zaman zarfında elimden geleni yaparım.
Saygılarımla..
bir paftayı gerçek koordinatlarına atıp üzerinde sahalarımı işlemek istiyorum(netcad 5ile).
önceki mesajlarada baktım.
Müsait olduğumda video olarak anlatmaya çalışırım. 4.o ile sayısallaştırmayı biliyorsanız hiçbir fark yok. Sadece iki nokta olarak ekleyip koordinatlar kalıcı olsunmu soruna hayır deyip normal dönüşümü yapacaksınız.
Saygılarımla...