izmire yakın teslim edilmesi tercih sebebi olacak şekilde haftalık 2000 ton mermer tozu bakıyorum,ilgilenen varsa detayları verebilirim..
Printable View
izmire yakın teslim edilmesi tercih sebebi olacak şekilde haftalık 2000 ton mermer tozu bakıyorum,ilgilenen varsa detayları verebilirim..
merhaba mermer tozu derken çaamur halinde olanı mı yoksa arıtmadan çıkan mı.balıkesir marmara adasında yetrince var.siz istediginiz özellikleri ve fiyatınızı geçerseniz size yardımcı olabilirim.yalçın gıda ve madencilik.volkan yalçın.0535 342 37 42
ugurse arkadaşım hangi renk ve kaç mikron istiyorsun bilgi verirsen yardımcı olabilirim. Mustafa güler.. 0542 214 34 94 (mgdogaltas@hotmail.com)
mrb kardeş ben hüseyin mcırı yapıyorum numaralı bi şekilde imalat yapıyorum sıfır toz dersen verebilirim ama renk önemlimi ve tonunu kaç liradan istiyolar bilgiş verirsen sevinirim 05326588210
Merhaba elimizde 300 ton 7 micron %99 beyazlıkta kalsit vardır 1 tonluk çuvallarda talep doğrulsunuda anlaşma karşılığı mal teminini sağlıyabiliriz üreticiyiz.0532 336 7797
[QUOTE=ugurse;7977]izmire yakın teslim edilmesi tercih sebebi olacak şekilde haftalık 2000 ton mermer tozu bakıyorum,ilgilenen varsa detayları verebilirim..[/QUOTE]
Merhaba,
[url]www.artinsaat.com.tr[/url]
Filiz Hökelek
Mermer Tozu konusunda bizler ile temasa gecebilirsiniz.
Selamlar